УКР РУС

Григорчук: "Динамо" не пробачає помилок

31 березня 2013 Читать на русском

Наставник одеського "Чорноморця" Роман Григорчук прокоментував поразку "моряків" від київського "Динамо".

"У подібних випадках я не використовую такі слова як "розчарування". Ми програли - це погано. Дуже неприємно програвати на такому прекрасному стадіоні і при такій підтримці уболівальників.

Що стосується гри, то ми отримали дуже хороший матеріал для аналізу. На адресу своїх підопічних можу сказати тільки добрі слова: вони старалися, грали на максимумі. Так, ми допускали помилки, і зрозуміло, що така грамотна команда як київське "Динамо", використовує ці помилки. Звідси і результат сьогоднішнього матчу. Ми припускалися помилок, не допрацьовували в деяких моментах, але це матеріал для аналізу і для того, щоб після цього аналізу внести поправки і зробити нашу гру кращою.

Претензії до арбітра в першому таймі? У будь-якому випадку, цей момент вже позаду, і зараз вже не до того. А взагалі, мені здалося, що там Хачеріді копнув ногою Бурдужана. Хоча, може, я щось не побачив. У будь-якому випадку, зараз не слід це обговорювати.

Так, ми програли і "Шахтарю", і "Динамо", але за останній час ми тільки в матчах з киянами не можемо взяти очки, а в поєдинках з "Шахтарем", "Дніпром" та "Металістом" нам це вдавалося робити. Ми і сьогодні грали на максимумі, але щоб перегравати такі команди, нам потрібно дуже багато зробити", - розповів Роман Григорчук.