УКР РУС

Григорчук дав зрозуміти, що готовий очолити "Динамо"

21 квітня 2014 Читать на русском

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук прокоментував переможний матч проти "Дніпра" (1:0) і чутки про його перехід в "Динамо".

- З трибун було помітно, що ви налаштовані радикально. У моменті з емоціями ви б до останнього пішли?
- Якщо говорити про Рамоса, то я йому просто висловив, що мають виконуватись правила "фейр плей", незважаючи на нововведення в правилах. Тому що, це життя і треба поводитись чесно. А він думав, що мої претензії по поза грою, говорив, що з ауту поза грою немає. Я був обурений, що втрутилися помічники, коли говорять головні тренери, помічники не повинні втручатися, тим більше в такій формі, не буду вже про це розповсюджуватися. А у мене не було ніяких намірів стосовно Рамоса.

Тактично ми зіграли дуже сильно, додали багато нюансик, які були обов'язково потрібні для нейтралізації сильних сторін "Дніпра". Не скажу, що вдалося все, але в цілому ми відповідали нашій домовленості, був один шанс здобути очки з "Дніпром" - грати самим у футбол, а не на відбій. Нам багато в чому це вдалося. Звичайно, "Дніпро" укомплектований найсильнішими гравцями, швидкісними, індивідуально підготовленими, і з цим нелегко справлятися.

- Жваво обговорюється тема Вашого переходу в київське "Динамо"...
- Мене зараз навіть запитували про це на ТБ. Ясна річ, що я хочу в топ-клуб, якби не хотів - це було б ненормально, це ж цікаво і навіть дуже. Тому, якщо виникнуть варіанти з топ-клубами, звичайно ж, так, але ми не знаємо, що буде найближчим часом у нас. Може, ми теж будемо на шляху до того, щоб стати суперклубом. А те, що називають якісь команди, не готовий сформулювати, від мене ви коментарів не почуєте.

Взагалі, так, я хочу. Але, в той же час, поки я тут, я буду повністю віддаватися роботі і робити все, щоб "Чорноморець" став топ-клубом, і я нікуди не йшов", - запевнив Григорчук.