УКР РУС

"Чорноморець до єврокубків абсолютно не готовий": Григорчук озвучив головну проблему одеситів

27 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер "моряків" Роман Григорчук поскаржився на недоукомплектованість своєї команди.

"Скажу вам глобально: Чорноморець зараз укомплектований недостатньо. Втрата будь-якого гравця дуже відчутна для нас. Ми це відчували у кожній грі, особливо наприкінці сезону, коли футболісти почали пропускати матчі через перебір карток.

"Український Кріштіану в рукавичках" відмовився продовжувати контракт з клубом УПЛ

Для того, щоб не було таких ситуацій, коли через втрату одного-двох гравців ми виглядаємо набагато гірше, команда має формуватися та бути укомплектованою набагато краще.

Щільний календар? Якщо уявити умовно ситуацію, за якої ми граємо в єврокубках і маємо такий самий календар, як у ці кілька тижнів, то Чорноморець до такого абсолютно не готовий. Команда не укомплектована так, як треба. Зі складом, який у нас зараз є, це було б просто неможливо.

Потрібно ще й враховувати, що наш стиль енерговитратний. Це особливо відчутно на тій стадії, коли наш футбол, наша гра ще не сформована до кінця. Але якщо взяти більший проміжок часу, то із завданням зіграти 3-4 матчі – у режимі через три дні на четвертий – ми могли б упоратися", – сказав Григорчук у коментарі клубному YouTube-каналу.

Нагадаємо, за два тури до фінішу сезону Чорноморець у турнірній таблиці УПЛ йде дев'ятим, набравши 32 очки. Команда втрали шанси зачепитись за єврокубки і навіть ризикує понизитись у класі – від перехідних матчів команду відділяє лише 4 бали.

Львів програв Чорноморцю та довів серію поразок до 11 матчів