УКР РУС

Греція – Хорватія: анонс матчу відбору до ЧС-2018

12 листопада 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу плей-офф відбору до ЧС-2018, в якому Хорватія має оформити вихід на Мундіаль.

Греція – Хорватія

21 листопада, 21:45, Пірей, "Георгіос Караїскакіс"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

У першій половині протистояння Хорватія сповна виправдала статус фаворита, розгромивши суперника з рахунком 4:1. Нещодавній опонент збірної України зі стартових хвилин взяв гру під свій контроль і почав тиснути на ворота греків, що дуже швидко принесло результат. Не витримали нерви у голкіпера еллінів Карнезіса, він припустився жахливої помилки та подарував супернику право виконати пенальті – Модріч не дозволив воротарю реабілітуватися.

Модріч: Не можна бути незадоволеним рахунком 4:1

Перевага господарів тільки збільшувалася, наслідком чого став гол Калініча. Греція була приреченою. Папастатопулос після стандарту скоротив відставання до мінімуму, однак по ходу гри було зрозуміло, що це гостям ніяк не допоможе. Хорватія миттєво організувала третє взяття воріт, а відразу по перерві – четверте, чим фактично зняла питання про ім'я чергового учасника чемпіонату світу. Зіркова "картата" атака на класі проїхалася по збірній Греції.

Після зміни головного тренера хорвати повернули свою впевненість та легкість. Вже зараз можна констатувати, що ризикове рішення Давора Шукера себе виправдало – звільнення Анте Чачіча позитивно вплинуло на команду. Перестановки від нового наставника позначилися на грі з кращого боку. Наприклад, не надто ефективний Піваріч втратив місце в основному складі, а на його фланзі у двох останніх матчах чудово діяли Врсалько та Стрініч.

Хорватія – Греція – 4:1 – Відео голів та огляд матчу

Хорватія однією ногою вже на чемпіонаті світу – залишилося "відкатати" обов'язкові 90 хвилин в Піреї, де неприємними сюрпризами для неї навіть не пахне. Що стосується шансів Греції, то вони близькі до нуля. Востаннє "піратіко" перемагали з різницею в 3 м'ячі не Гібралтар більше восьми років тому.