УКР РУС

Гресь: Вердикт Лучі не здивував, а просто вбив весь український футбол

20 листопада 2017 Читать на русском

Відомий аналітик Євген Гресь прокоментував слова голови Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі про скандальний епізод матчу 16 туру УПЛ Зоря – Верес.

"Пане Лучі, досить нас мучити... Жодна людина з кола мого спілкування не назвала цей епізод навіть спірним, тому вчорашній вердикт адвоката українських рефері у "Великому футболі" не здивував, а просто вбив весь український футбол. Наповал. Мотиви такої оцінки взагалі не зрозумілі. Ні, зрозуміло, що ми тут всі з вами футбольні колгоспники, а він великий фахівець.

Лучі: Верес забив гол згідно з правилами

Але здається мені, що цей суддя – Микола Кривоносов – незабаром отримає нашивку ФІФА. Аж надто часто його відмазують. Кілька турів тому він не призначив у Полтаві пенальті за ледь не відірваний голеностоп Юрія Коломойця, а у суботу зарахував гол, коли мало не відбили голову Андрію Луніну. Добре, що так все закінчилося!

Зоря – Верес: Адамюк забив суперечливий гол, який врятував рівненців від поразки

У цій ситуації залишається побажати П'єрлуїджі Колліні виграти вибори президента італійської федерації. Думаю, такого фахівця, як Лучі, він точно забере з собою для розвитку тамтешнього футболу. Але поки це станеться, керівникам ФФУ треба сильно подумати над тим, кого чужі люди збираються делегувати на міжнародну арену представляти нашу країну. Хоча керівникам ФФУ пора просто подумати. Хоч про щось. Або вони теж вважають, що гол був зарахований за правилами?", – написав Гресь на своїй сторінці у Facebook.

Зоря вдома не змогла обіграти Верес