УКР РУС

Гречишкін: Засмучені, що не змогли взяти очки у матчі проти "Шахтаря"

14 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Півзахисник донецького "Шахтаря", який на правах оренди виступає за "Зорю", Дмитро Гречишкін не міг брати участь у матчі 21-го туру української Прем’єр-ліги проти своєї рідної команди.

Гречишкін розказав "Футбол 24" про свої емоції від матчу "Зоря" – "Шахтар" (1:2), який відбувся 12-го березня в Харкові на ОСК "Металіст":

"Гру дивився по телевізору. Як мені здалося, гра вийшла дуже цікавою. Було багато гострих моментів у обох команд. Звісно, трохи засмучені, що не змогли взяти очки у матчі проти "Шахтаря". Значить на даний момент "Шахтар" сильніший. Ще раз повторюсь, гра мені дуже сподобалась.

Я дивився уривок передачі "Великий футбол" на каналі "Футбол 1", там експерти в студії відмічали, що матч нагадував протистояння чотирьохрічної давнини. Не володію інформацією, скільки глядачів було на матчі. Якщо людей було не мало, то дійсно можна проводити паралелі з часами розквіту українського футболу.

Що стосується боротьби за друге місце, то я вважаю, що ще рано про це говорити. Зараз чемпіонат розділився на шістки, ще дуже багато ігор попереду. Все ще може змінитися в будь-яку сторону. Зараз щось казати ще зарано. Звісно, якщо є такий шанс, то чому не спробувати поборотися? Але якихось гучних заяв робити поки що не варто. Ми будемо намагатися брати по максимуму очок у своїх іграх, а в кінці вже будемо рахувати і підбивати підсумки".

Гречишкін забив неймовірний гол зі штрафного у ворота "Ворскли"

, а також у Viber