УКР РУС

Гречишкін: Перед грою з Олімпіком команда зібралася і сказала, що зіграє за Вернидуба

7 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Зорі Дмитро Гречишкін прокоментував нічию своєї команди в матчі з Олімпіком (3:3).

"Думаю, гра сподобалася глядачам. Ми приїжджали до Києва за перемогою. Але програючи по ходу зустрічі 3:1, нам вдалося відігратися, граючи при цьому вдесятьох. Все-таки, з огляду на всі за і проти, результатом ми задоволені.

Зараз у нас складний період, коли ігри йдуть з другого на третій день. Але, на мій погляд, ми виглядали в поєдинку з Олімпіком дуже гідно. Фізично теж були кращими. Команда показала хорошу гру. Інша справа, результат. Очікували одного, а вийшла нічия. Це футбол. Ми не опускаємо голову. У таблиці могли наздогнати переслідувачів, але попереду ще достатньо матчів. Перший з них проти Вереса.

Ті, хто дивився матч, все бачили. Особисто моя думка – ми повністю переграли Олімпік. Вони забили свої м'ячі, але по суті, моментів у них було мало. Якщо подивитися статистику і кількість нашим моментів, то все відразу стає зрозуміло. Нам просто не вдавалося реалізувати все те, що створили.

Відсутність Вернидуба? Безумовно, його відсутність позначалося. Перед грою команда зібралася разом, сказали, що зіграємо за Юрія Миколайовича. Шкода тільки, що не вдалося здобути три очки", – сказав Гречишкін в інтерв'ю офіційному сайту Зорі.

Опанасенко: Гра в Берліні не позначилася на матч з Олімпіком

Нагадаємо, в 15 турі УПЛ Олімпік та Зоря зіграли внічию з рахунком 3:3.