УКР РУС

Гречишкін: "Манчестер Юнайтед" продавив нас

30 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Дмитро Гречишкін поділився враженнями від матчу Ліги Європи проти МЮ.

– Перший раз грали з таким серйозним суперником на такому солідному стадіоні. Звичайно, все було в новинку для нас. Емоцій, напевно, трошки більше негативних, ніж позитивних. З одного боку, показали непогану гру, але з іншої сторони не змогли досягти потрібного результату. "Манчестер Юнайтед", скажімо так, продавив нас і забив гол. Ну, нічого. Рухаємося далі, набираючись досвіду.

– Не вистачило нам на цей раз твого гола...

– Ех (посміхається). Не було у нас багато моментів, чесно кажучи.

– Довелося команді помітно попотіти і побігати...

– Набігалися пристойно. Намотали, напевно, хороший кілометраж. За рахунок дисципліни перекривали зони, потрібно було багато рухатися. На жаль, не втримали нічию. Набагато приємніше було б завершити матч з рахунком 0:0.

– "Манчестер Юнайтед" – дуже грізний суперник, який в цій грі, на жаль, дуже мало помилявся...

– Десь і так можна сказати. Але не забуваємо, з ким ми грали. Давайте подивимося на імена футболістів. А ми, все-таки, новачки на цьому етапі Ліги Європи, поки що набираємося досвіду. Якщо у них футболісти коштують по 40, 50, 100 мільйонів, то, звичайно, помилятися вони будуть мало.

– Якою була установка на гру? Що говорив Юрій Вернидуб?

– Щоб спокійно діяли на перших хвилинах. Налагодили дії і зайва нервозність буде позаду. Пропаде все хвилювання. Так все і сталося. Треба було стримати їх у перші 15–20 хвилин. Коли рахунок був 0:0, суперник намагався діяти швидше, нагнітати, а в кінці гри навіть трішки затягував час.

Десь і нам приємно. Небагато хто, напевно, до цього в Манчестері знав наш клуб. Після таких матчів нас запам'ятають.

Нагадаємо, "Зоря" програла МЮ лише мінімально. Дивіться відео гола Ібрагімовіча та огляд матчу. Захисник "Зорі" Сіваков більше засмучений, ніж пишається. Іван Петряк відзначив аплодисменти "Олд Траффорд" на адресу луганської команди. Вернидуб вважає, що "Зоря" заслужила мінімум нічию. Златан Ібрагімовіч висловив розчарування грою МЮ.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях