УКР РУС

Гравців "Динамо" вперше в Україні виводили на поле діти з обмеженими можливостями – взяли приклад з іспанців

24 серпня 2016 Читать на русском

Перед початком матчу 5 туру УПЛ "Динамо" – "Волинь" глядачі на стадіоні оплесками зустріли футболістів, яких супроводжували хлопчики і дівчатка.

Фан-клуб "Динамо" до числа 25 дітей, що виводили гравців на поле включив двох з обмеженими можливостями – вихованців одного з київських інтернатів, який давно перебуває під опікою київського клубу. Капітани команд Олександр Шовковський і Олег Герасимюк вийшли на гру в супроводі Максима Кочубея і Федора Теклюка.

"Хлопці є відданими вболівальниками київського "Динамо", у одного з них кумир – Андрій Ярмоленко, у другого – Євген Хачеріді. Вони часто приходять на футбол разом з батьками. Ми вирішили розширити межі програми "За руку з кумиром".

В Україні ніхто нічого подібного не робив. Ідею залучити до процесу виведення на поле футболістів дітей з обмеженими можливостями ми запозичили у іспанців. Я помітив, як у матчі за Суперкубок УЄФА "Реал" – "Севілья" так робили капітани обох команд, і ми вирішили перейняти хорошу ініціативу", – розповів глава фан-клубу киян Сергій Михайленко.

Бразильці "Динамо" записали пісню на підтримку олімпійської збірної України

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях