УКР РУС

Гравці збірної України визначили переможців фотоконкурсу

12 жовтня 2016 Читать на русском

10 жовтня відбулось підведення підсумків фотоконкурсу "Підтримай український футбол!", організованого ТМ "Parimatch" та Федерацією футболу України.

Головна мета заходу – популяризація футболу та привернення уваги громадськості до спорту. Виставка фоторобіт тривала два тижні, за цей час її переглянули тисячі киян та гостей міста. Всього у конкурсі взяли участь понад 300 учасників, які на світлинах відобразили яскраві моменти свого життя, пов’язаного з футболом.

Гравці збірної України з футболу особисто переглянули всі фотознімки – саме вони визначили десять фіналістів. Переможцями стали: Олександр Герасимчук, Анастасія Каркачева, Олена Медвідь, Ірина Гуріна, Роман Хоботов, Віталій Бурнус, Володя Бобенчик, Констянтин Клименко та Альберт Морозов. Всі вони отримують від ТМ "Parimatch" подарунки: фірмові футболки, квитки на футбол, ін. Головний приз – м’яч з автографами гравців збірної – отримує Ніка Остротюк: "Мене переповнюють надзвичайні емоції від того, що моє фото отримало перемогу. Вдвічі приємніше те, що обрали його гравці збірної! Люди, котрі зображені на фото, з різних куточків України, їх об'єднує патріотизм до рідної країни і любов до футболу. Україна-Вперед! Завжди душею і серцем зі збірною".

Представник ТМ "Parimatch" Вадим Місюра додав: "Фото завжди несуть в собі символічне значення. Один кадр може надихати людей більше, ніж довгі промови. Нашим футболістам, та й усім спортсменам в цілому, потрібна наша з вами підтримка та віра. Вітаємо переможців! Дякуємо всім учасникам за чудові знімки – всім тих, хто в серцях і думках підтримує спорт, адже щоб передати у знімках такі емоції – потрібно щиро захоплюватись футболом".