УКР РУС

Гравці збірної Англії зневірились у Ходжсоні по ходу Євро-2016 і мають список претензій

28 червня 2016 Читать на русском

Стало відомо, що під час перебування збірної Англії на Євро-2016 у її таборі відбувся розбрат.

Гравці старшого покоління команди були незадоволені рішеннями, які приймав головний тренер Рой Ходжсон. У футболістів виник цілий список претензій до 68-річного наставника, повідомляє SkySports, посилаючись на власні джерела у збірній Англії.

По-перше, старші футболісти були вкрай здивовані, чому Ходжсон обрав схему 4-3-3 для виступів на Євро-2016, адже Англія награвала іншу схему у кваліфікації та товариських матчах.

По-друге, гравці були шоковані кількістю замін на матч групової стадії проти Словаччини, який закінчився 0:0 і дав можливість Уельсу зайняти 1-ше місце у групі. Тоді Ходжсон зробив одразу 6 змін в стартовому складі.

По-третє, незрозумілим було рішення випустити Стерлінга у старті і не поставити у склад Лаллану на матч проти Ісландії, який завершився поразкою (1:2). Стерлінг непереконливо виглядав у всіх матчах на Євро, а Лаллана навпаки був одним із найкращих у складі Англії протягом групового турніру.

Окрім того, старших гравців збірної "трьох левів" турбувало питання позиції Руні, який діяв в центрі півзахисту, не маючи досвіду. Також їх дивує, чому Ходжсон випустив Решфорда лише за 4 хвилини до закінчення матчу проти Ісландії, в той час, як команда програвала, а гравець 10 хвилин чекав на вихід після того, як провів розминку і був готовий грати.

Британські ЗМІ визначили фаворита на посаду головного тренера збірної Англії