УКР РУС

Гравці ПСЖ на фоні загрози коронавірусу разом з фанатами шалено відсвяткували вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів

12 березня 2020 Читать на русском

Попри заборону масових заходів уболівальники французької команди гаряче відсвяткували тріумф свого клубу.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ на власному полі здолав дортмундську Борусію з рахунком 2:0 і за сумою двох матчів вийшов до чвертьфіналу євротурніру.

ПСЖ – Борусія Д – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Прихильники французької команди були позбавлені можливості переглянути поєдинок на власні очі, оскільки матч проходив за зачиненими дверима через загрозу коронавірусу. Однак це не могло зупинити відданих вболівальників і тисячі парижан зібрались навколо Парк де Пренс, аби підтримати свою команду. Після фінального свистка фанати влаштували своїй команді овації, танцювали, співали пісень, палили фаєри та запускали феєрверки.

Гравці ПСЖ потролили Холанда після перемоги над Борусією Д у Лізі чемпіонів

Гравці ПСЖ не залишись осторонь і, піднявшись на верхній рівень стадіону, подякували вболівальникам та разом з ними розділили момент тріумфу.

"У нас є цінності і ми маємо характер. Ми чули вболівальників, ми бачили їх перед грою. Я ніколи не бачив нічого подібного. Очевидно це те, заради чого грають у футбол – це пристрасть. Це те, для чого ми тут", – цитує бразильського захисника і капітана французької команди Маркіньйоса видання Thenational.ae.

Нагадаємо, Європа потерпає від поширення коронавірусу – у багатьох країнах вже заборонено проводити масові спортивні заходи, чемпіонати пішли на паузу, заборонені рукостискання перед матчами, а УЄФА активно працює над тим, аби єврокубкові поєдинки були перенесені або проходили за зачиненими дверма.

ПСЖ здолав Борусію і вийшов у чвертьфінал ЛЧ – Неймар забив переможний, заробив вилучення і поглузував з Холанда