УКР РУС

Гравці "Іллічівця": Про Майкона тільки хороші слова

8 лютого 2014 Читать на русском

Футболісти маріупольського "Іллічівця", в якому на правах оренди виступав Майкон, згадують бразильського футболіста, який сьогодні загинув у ДТП.

Олександр Мандзюк: "Я просто в шоці від цієї новини. Не можу ніяк повірити, що таке сталося. Такі позитивні люди дуже рідко зустрічаються. У нього завжди був гарний настрій, він умів жартувати. Страшно, що такі люди так безглуздо йдуть з життя".

Іван Ордець: "Я досі не можу в це повірити. Він був дуже позитивним, веселим, життєрадісним... У мене немає слів".

Сергій Яворський: "Всі хлопці скажуть, що Майкон був позитивною людиною. Ми між собою не вважали його легіонером, він добре розмовляв російською. У нас з ним завжди були дружні теплі стосунки. Зараз важко прийти в себе після того, як прочитав новину... Ми ще вчора в аеропорту "травили", коли його не пропускали, тому що у нього закінчилася віза. Я йшов за ним у черзі, і ми почали його "підколювати". Він завжди був у центрі уваги, саме своя людина. Про Майкона можу сказати тільки хороші слова. Крім того, що він - хороший футболіст, він і людина була хороша. Важко зараз... як близька людина пішла... Ще свіжа в пам'яті як Ерік Камдем Камдем - захисник нашої команди розбився в аварії. Неначе якесь прокляття".

Артем Путівцев: "Майкон завжди був позитивним, з ним було легко і цікаво спілкуватися, притягав людей до себе і любив пожартувати. Дуже була життєрадісна людина".