УКР РУС

Гравці "Гірник-Спорту" з грудня стають вільними агентами за власним бажанням, я з майбутнім ще не визначився, – Жабченко

21 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Гірник-Спорту" Ігор Жабченко розповів "Футбол 24", що всі гравці команди за власним бажанням написали заяви про те, що з грудня вони – вільні агенти.

"Футболісти написали за власним бажанням, що з грудня вони йдуть з клубу як вільні агенти", – повідомив він.

Жабченко зазначив, що розслідування стосовно матчу с "Іллічівцем" тільки почалося і поки що немає ніякої інформації. "Зараз будуть викликати у Київ людей, і тоді будемо щось знати. Ми все зробили для того, щоб правоохоронним органам було легше все розслідувати та довести", – сказав він.

Сам головний тренер "Гірник-Спорту" ще не визначився зі своїм майбутнім у клубі. "Я ще не знаю, нічого не можу вам сказати. Я поки що не визначився", – розповів Жабченко.

Раніше Жабченко заявив, що у клубі виявили чотирьох футболістів, які брали участь у договірному матчі з "Іллічівцем".

Нагадаємо, що раніше суд оголосив вирок двом гравцям "Металіста" U-21 у справі про договірні матчі, а також незабаром піде в суд справа третього гравця харківського клубу. Нещодавно під підозру в здачі матчу потрапив гравець клубу "Арсенал-Київ".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів