УКР РУС

Гравці Динамо одразу погодились провідати бійців АТО, – президент фан-клубу киян

28 листопада 2017 Читать на русском

Президент фан-клубу Динамо Сергій Михайленко прокоментував відвідування гравцями бійців АТО в Головному військовому клінічному госпіталі.

"Гравці Динамо зробили те, що повинні були зробити, тому що клуб надає підтримку. Минулого разу ми сюди приїжджали, провідували хлопців, багато хто з них – вболівальники нашого клубу.

Футболісти Динамо відвідали поранених у АТО воїнів

Сьогодні до них приїхала основа Динамо разом з Олегом Романовичем Лужним. Я бачив ті емоції на обличчях воїнів, як їм це було приємно. Багато з них сказали, що хочуть на футбол. Клуб постійно підтримує воїнів АТО.

Шахтар прокоментував інформацію про заборону дітям виходити в футболках "Мій тато – герой" в матчі проти Олімпіка (Оновлено)

Ні в кого не було сумнівів, приїжджати чи ні. Коли я передав прохання воїнів команді – вона відразу ж відгукнулась. І сьогодні, як тільки у хлопців з'явилося вікно – ми відразу приїхали, провідали, вручили подарунки.

Ми привезли продукти, одяг, атрибутику Динамо, м'ячі з автографами, книги, присвячені 90-річчю клубу. Те, що просили волонтери те ми придбали і привезли", – цитує Михайленка офіційний сайт Динамо.