УКР РУС

Гравці "Баварії" відвідали Октоберфест

3 жовтня 2011 Читать на русском

На відміну від минулого сезону, коли Луї ван Гал заборонив гравцям відвідувати Октоберфест, цьогоріч керівництво клубу дозволило футболістам погуляти на традиційному баварському святі.

Філіп Лам, Бастіан Швайнштайгер, Томас Мюллер, Мануель Нойєр - бажаючих посмакувати пивом із знаменитими баварським ковбасками у складі мюнхенців, як завжди, було достатньо. Один із найкращих гравців Бундесліги на старті сезону Франк Рібері на такому гулянні вже не вперше, то ж чудово знає, наскільки воно скріплює команду.

“Я вважаю, що такий відпочинок дуже важливий та потрібний для команди, і, звісно, для наших вболівальників. Октоберфест - дуже особливе свято. Нас всіх сьогодні об’єднувало одне меню. Три години, які ми тут провели, були чудовими. Ми дуже задоволені”, - сказав півзахисник "Баварії" Франк Рібері.

Частування проходило під пильним оком президента клубу Улі Хенеса та головного тренера Юппа Хейнкеса, які, щоправда, як і більшість футболістів, у цей день знехтували спортивним режимом.

Не вистачало лише українського півзахисника Анатолія Тимощука, який, як відомо, спиртних напоїв не вживає. А от Швайнштайгер та Лам на Октоберфесті люблять не лише випити, а й поспівати. Ще б пак. "Баварія", після провального минулого сезону, нарешті знову беззаперечний лідер чемпіонату Німеччини.