УКР РУС

Гравці "Атлетіко" перебігали "Баварію" на 6 кілометрів, - Гресь

28 квітня 2016 Читать на русском

Футбольний аналітик Євген Гресь поділився думками щодо гри мадридського "Атлетіко" у Лізі чемпіонів.

"Я не знаю, в який футбол грає "Атлетіко", і чи подобається цей футбол експертам, але команда Дієго Сімеоне у всіх без виключення 11 матчах нинішньої Ліги чемпіонів перевершувала своїх опонентів за обсягом бігової роботи. Тут потрібно відзначити, що на виході ми бачимо тільки загальні кілометри, а тренери аналізують спринти, ривки, біг підтюпцем і навіть ходьбу (в Україні подібний розрахунок ведуть лічені клуби - або не хочуть нормально працювати, або економлять на сірниках), але це вже нетрі. Ми туди не підемо.

Ми будемо говорити про те, що "Атлетіко" не соромиться бігати більше, ніж футболісти з Ейндховена, "Галатасарая" і навіть "Астани". Це до розмов про гру на класі...

"Барселону" у матчі-відповіді чвертьфіналу "матрацники" взагалі переплюнули на 12 (!) кілометрів, але перебігати "Баварію" - це треба вміти. Справа в тому, що команда Хосепа Гвардіоли (у футбол вона теж уміє "трошки" грати) в середньому за гру в ЛЧ виконувала норматив майже в 116 км, але гравці "Атлетіко", у якого було менше 114, перебігали німців на 6 кілометрів!

Звідки у них стільки сил і як вони готуються до матчів (як відновлюються, виступаючи по два рази в тиждень), нехай говорять експерти. Ми констатуємо факти і говоримо про те, що в плей-офф ЛЧ підопічні Сімеоне бігають в середньому за матч на чотири кілометри більше, ніж бігали на стадії групового раунду", - написав Гресь на своїй сторінці у Facebook.

Підсумки Ліги чемпіонів для "Динамо" у цифрах: лідери за кількістю фолів, Хачеріді ­ один з кращих "на другому поверсі"