УКР РУС

Гравець збірної Чилі зганьбився, назвавши суперника вбивцею через трагічний випадок 7-річної давнини

26 листопада 2016 Читать на русском

Футболіст збірної Чилі і "Коло-Коло" Естебан Павес перейшов моральні межі у матчі проти "Універсідад Католіки" в 1/2 фіналу Кубка Чилі.

Коли під час матчу емоції у команд закипіли, Естебан Павес назвав Дієго Буонанотте "вбивцею" через трагічний інцидент, що стався 7 років тому, повідомляє Impacto Futbol.

Молода зірка "Рівер Плейт" Дієго Буонанотте у грудні 2009 року був за кермом авто, коли їхав додому з трьома друзями з бару. На повороті футболіст не впорався з керуванням і врізався в дерево, в результаті чого його товариші загинули. Життя Дієго Буонанотте лікарі врятували і він зміг повернутись у футбол.

Через аморальну образу Естебана Павеса капітан "Коло-Коло" Гонсало Ф'єрро був змушений відкрито вибачатись перед суперником.

"Я хочу вибачитись від імені клубу за слова Павеса на адресу Буонанотте... Це було неправильно і він дуже шкодує через свої слова", – зазначив Ф'єрро.

Аргентинський футболіст отримав сувору дискваліфікацію за напад на жінку-арбітра

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу