УКР РУС

"Гранада" з Кравцем поступилася "Вільяреалу"

28 січня 2017 Читать на русском

У 20 турі Прімери андалусійці виглядали вкрай беззубими на "Ель Мадригалі" (2:0).

"Вільяреал" веде боротьбу за єврокубкові місця, а "Гранада" перебуває на дні турнірної таблиці, тому фаворит сьогоднішньої зустрічі був очевидний. Зі стартових хвилин господарі захопили м'яч під свій контроль, а гості вибудували захисні порядки. Певний час андалусійцям вдавалося уникати результативних помилок, але Очоа все частіше доводилося вступати в гру.

"Жовта субмарина" створювала багато моментів зі стандартів. На 21 хвилині Сансоне обвідним ударом сколихнув поперечину, а під завісу тайму "Вільяреал" таки добився взяття воріт. Гонсалес на дальній стійці відгукнувся на подачу зі штрафного та прострілив у центр воротарського майданчика, звідки Бруно Соріано легко проштовхнув м'яч у сітку.

Після перерви ситуація не змінилася. Валенсійці продовжували контролювати м'яч, а футболісти "Гранади" пасивно чекали на подарунок. Наставник гостей спробував освіжити гру замінами, однак провів їх занадто пізно. Зокрема, Артем Кравець вийшов на поле за 15 хвилин до кінця основного часу, коли його команда поступалася вже двома голами, адже Гонсалес встиг ще раз вдало підключитися до стандарту. Протягом відведеного часу українець запам'ятався потужним ударом у стійку та падінням у чужому штрафному майданчику, на яке арбітр ніяк не відреагував.

Таким чином, "Вільяреал" здобув першу перемогу в поточному році та скоротив відставання від 5 місця до одного пункту, а "Гранада" з 10 очками продовжує знаходитися на останній сходинці.

Іспанія. Прімера, 20 тур

"Вільяреал" – "Гранада" – 2:0

Голи: Б.Соріано, 42, Гонсалес, 73