УКР РУС

Грачов: Впевнений, що Шахтар переможе Манчестер Сіті

3 листопада 2017 Читать на русском

Легендарний форвард Шахтаря Віктор Грачов висловив впевненість у перемозі "гірників" над Манчестер Сіті.

"Потрібно брати очки в Неаполі і не відкладати все на матч з Манчестер Сіті. Якщо розслабитися, то ніде не вдасться досягти позитивного результату. Британці вже пройшли далі і привезуть футболістів без ігрової практики, але з божевільною мотивацією.

Хоча я чомусь впевнений, що ми обіграємо Манчестер Сіті в Харкові. Радує, що гірники демонструють таку волю до перемоги. Шахтар завжди був непоступливою командою. І тепер навіть іноземці просочилися таким настроєм", – цитує Віктора Грачова Vesti-ukr.com.

Нагадаємо, наразі Шахтар перебуває на 2 місці у групі Ліги чемпіонів з 9 очками в активі, "гірники" вже забезпечили собі єврокубкову весну, але для аби зіграти у плей-оф Ліги чемпіонів "помаранчево-чорні" мають заробити бодай 1 заліковий пункт у матчах з Наполі та Манчестер Сіті.

Шахтар обіграв Фейєнорд і набрав 9 очок у 4 турах Ліги чемпіонів. Паулу Фонсека підколов скептиків, які сумнівались в його команді. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Фейєнорд. Суперник донеччан у 6 турі Манчестер Сіті гарантував собі 1/8 ЛЧ.