УКР РУС

Грачов: Один-два м'ячі Шахтар у Манчестері заб'є

26 вересня 2017 Читать на русском

Легендарний форвард Шахтаря Віктор Грачов порівняв Манчестер Сіті з удавом та розповів за рахунок чого Шахтар може перемогти команду з Англії.

"Якщо чесно, страшнувато за результат матчу з Манчестер Сіті. Ця команда перевершує навіть гвардіолівську Барселону. Я б порівняв її з удавом. Обплітає розіграшем м'яча у штрафний, причому дуже швидким, тисне, тисне – і душить. Щоб розраховувати на позитивний результат, яким буде і нічия, "гірникам" треба зіграти в обороні ще надійніше, ніж з Наполі, і по максимуму реалізувати свої моменти. Словом, видати кращий матч в сезоні.

Не можна дати розгулятися в середині поля їх трикутнику Фернандінью – де Брюйне – Сільва. Треба слідкувати за Агуеро. З одного моменту він вичавлює один гол, з трьох – три. Шанс Шахтаря в тому, що Манчестер Сіті не тільки грає, але і дає грати. Є чуття, що один-два м'ячі "гірники" заб'ють", – цитує Грачова segodnya.ua.

Матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар відбудеться 26 вересня. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч обслужить португалець Жорже Соуза. Фонсека взяв на матч 20 футболістів.