УКР РУС

Грачов: Мотивація і в Сталі, і в Маріуполя буде зашкалювати

9 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Сталі Гліб Грачов поділився очікуваннями від прийдешнього матчу 8-го туру УПЛ проти Маріуполя.

"Мені здається, що буде бій – як з нашого, так і з їх боку. Звісно, налаштовуємося. Будемо грати тільки на перемогу, легким цей матч точно не буде.

Склад Маріуполя викликає повагу? Безумовно. У їх складі багато досвідчених гравців, які мають досвід виступу на найвищому рівні. Стиль Маріуполя» Команда добре атакує, на вістрі у них хороший нападник, сильні флангові гравці. Суперник діє в атакуючому ключі, демонструє пристойний рівень гри.

Руслан Фомін? Досвідчений нападник, пограв у багатьох клубах. Ще коли я робив перші кроки в дитячо-юнацькому футболі, спостерігав по телебаченню і на стадіоні за його грою в складі Шахтаря. Хороший, чіпкий, фактурний форвард. Здатний чуть самотужки вирішити долю епізоду, а то і гри. Протистояти йому буде непросто.

Чим Сталь може здивувати Маріуполь? Попереду у нас ще теорія. Також буде тренерська установка. Наставники вкажуть нам на слабкі місця в грі суперника, буде визначена тактика, в рамках якої і будемо діяти. Зробимо все від себе залежне, щоб виконати установку і домогтися позитивного результату.

Хто фаворит? Оцінювати шанси перед грою – це прерогатива вболівальників і букмекерів. Я лише можу сказати, що програний нами матч Зірці – був з розряду тих, в якому і у нас, і у суперника були моменти. Ми свої шанси не використали, суперник – реалізував. Значить в той конкретний вечір у клубу з Кропивницького везіння було більше.

Що стосується Маріуполя: вони в силу відомих причин не зіграли з Динамо, до цього поступилися в Полтаві. Відповідно, мотивація у них, як і у нас, можна припустити, буде зашкалювати", сказав Грачов в інтерв'ю офіційному сайті Сталі.

В зарплату гравців Сталі входять кошти за їжу та проживання

Нагадаємо, матч 8-го туру УПЛ Сталь – Маріуполь відбудеться на стадіоні Оболонь в неділю, 10-го вересня. Час початку зустрічі – 17:00.