УКР РУС

Грачов: Фонсеці слід дати час спокійно попрацювати

17 вересня 2016 Читать на русском

Легендарний гравець "Шахтаря" Віктор Грачов, який сьогодні святкує своє 70-річчя, поділився думками щодо нинішньої гри "гірників".

"Мій принцип – завжди бути об’єктивним. Коли вболівальник дивиться телевізор, йому потрібна реальна й неупереджена оцінка. Якщо "Шахтар" демонструє гарну гру, чому я не можу похвалити футболістів і тренерський штаб? Я це зроблю. Та якщо команда має недоліки – говорю про це як у ефірі, так і в інтерв’ю журналістам. Коли є проблеми у організації чи запитання стосовно складу, висловлюю свою думку і кажу все так, як воно є.

Коли Мірча Луческу починав працювати, півтора-два роки до нових вимог ставились із пересторогою та придивлялися до постанови гри. І лише згодом команда по-справжньому розкрилась, а в Луческу повірили буквально всі. Фонсеці слід дати час спокійно попрацювати. Це нелегко, адже всі розуміють, що є чемпіонат і єврокубки, де такий клуб, як "Шахтар", завжди повинен демонструвати результат. Зараз Паулу ще розбирається зі складом, частково перебудовує команду. Важливо залишити гарне, додати власне бачення й донести це футболістам", – сказав Грачов.

Шевченко – зірка, але такого в Італії би собі не дозволив, – Грачов

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях