УКР РУС

"Говерла" втратила Бурдужана і Коваля, але підпише Шиміча

22 лютого 2015 Читать на русском

Генеральний директор "Говерли" Іван Шіц розповів про кадрові зміни в команді.

"Ми розірвали контракти з Бурдужаном, який вже працевлаштувався в Азії, Павленком і Степанюком. На Шиміча ми вже отримали міжнародний трансферний сертифікат. Він буде заявлений за нас на правах оренди до кінця сезону. Також, як відомо, з нами проходять збори Іванко та Віталій Федорів. Зараз можу сказати, що один з них точно залишиться в команді.

Також залишаться в "Говерлі" Грішин, орендований у "Шахтаря", і Лухтанов орендований у "Динамо". Більше футболістів на перегляді у нас немає.

Орендні угоди Ягодінскіса і Люльки були продовжені до кінця нинішнього сезону. По Ковалю питання закрите, оскільки він заявлений за "Динамо". По Мякушку питання поки відкрите. Думаю, в найближчі дні його доля теж вирішиться, а поки ми сподіваємося, що він продовжить свою футбольну діяльність в "Говерлі".

У Качараби, Глушицького, Каверіна було бажання залишитися в "Говерлі", і вони продовжать виступати за наш клуб як мінімум до кінця сезону. Бонь, чий контракт належить "Динамо", також продовжив орендну угоду до кінця сезону. А ось Панфілов повернувся в розташування київського клубу.

У Бабенка взимку закінчився контракт з клубом, але ми його продовжили. Акакпо спочатку заліковував травму, а потім шукав собі інший клуб і був на зборах з однієї з азійських команд, але зараз перебуває в "Говерлі", пройшов збір з нами і залишається в команді", - сказав Шіц.