УКР РУС

"Говерла" - "Сталь" Д. 6 тур УПЛ. Анонс

29 серпня 2015 Читать на русском

Ужгородська "Говерла" спробує обійти дніпродзержинську "Сталь" у турнірній таблиці.

29 серпня, 17:00. Ужгород, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Футбол 2". Онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр: Іван Бондар

Ужгородській команді важко без головного тренера, який покинув розташування клубу відразу після матчу 5 туру. Відсутність Грозного відразу ж позначилася на діях гравців у матчі Кубка України проти "Геліоса", який зумів вибити закарпатців із цього турніру. Втім футбольні фахівці прогнозують, що В'ячеслав Вікторович таки знайде спільну мову із керівництвом та виведе команду на бій проти "Сталі". Хотілося б, щоб так воно і було.

Щодо ситуації у турнірній таблиці, то зазначимо, що "Говерла" у разі перемоги зможе випередити "Сталь" на одне очко. Однак спрогнозувати, як завершиться матч, дуже складно. Позаяк букмекери не називають очевидного фаворита, віддаючи лише невелику перевагу "Говерлі". Відтак можна очікувати, що сьогодні на "Авангарді" глядачі побачать протистояння рівносильних суперників, а якому все може вирішити один влучний постріл.

Зазначимо, що обидві команди розпочали чемпіонат досить непогано, демонструючи хороший рівень футболу. Особливо це стосується "Сталі", яка через деякі суддівські рішення, добряче постраждала на старті першості. Проте підопічні Володимира Мазяра не опустили руки та у кожному матчі намагаються доводити, що не випадково опинилися у когорті найсильніших клубів України..

Кадрових проблем у команд немає. Усі гравці перебувають у повній бойовій готовності. До слова, дискваліфікацію відбув Савченко, який зможе сьогодні допомогти "Говерлі" у виконанні поставлених завдань.

Додамо, що колектив В'ячеслава Грозного є наймолодшим у Прем'єр-лізі. Середній вік гравців становить 21,5 років. Також відзначимо, що в заявці "Говерли" знаходяться відразу 12 футболістів, які належать київському "Динамо". Київська школа та молодий вік гравців - це головні козирі закарпатців, які можуть поборотися за очки із будь-яким суперником.

Статистика матчів між суперниками

У рамках чемпіонатів та кубка України суперники провели 12 матчів. По 5 перемог на рахунку кожної із команд, ще дві зустрічі завершилися внічию. Різниця м'ячів - 15:11 на користь "Говерли".

Орієнтовні стартові склади команд

"Говерла": Рудько - Люлька, Ягодінскіс, Лухтанов, Кутас - Савченко, Гемега - Кузик, Чумак Єременко - Хльобас

"Сталь" Д: Бандура - Адамюк, Кравченко, Пшеничних, Воронін - Каленчук, Карасюк - Васін, Кулач, Путраш - Дебелко

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Юрій Шутка, Футбол 24