УКР РУС

Господарський суд Києва зняв арешт з майна президента "Металіста" Курченка

12 грудня 2015 Читать на русском

Господарський суд Києва зняв арешт з грошових коштів та майна товариства з обмеженою відповідальністю "Східно-європейська паливно-енергетична компанія", що належить президенту "Металіста" Сергію Курченку.

"Враховуючи те, що ухвалою господарського суду міста Києва від 09.09.2015 року позов товариства з обмеженою відповідальністю “Інтертрансгруп” та ЗУКК Трейдінг Лімітед (ZUKK TRADING LIMITED) залишено без розгляду, вдруге заявник з позовною заявою до господарського суду міста Києва не звертався, суд приходить до висновку, що підстави для вжиття запобіжних заходів відпали, а відтак подана заява про скасування запобіжних заходів підлягає задоволенню", - йдеться в ухвалі суду, яку опублікували на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Крім цього Господарський суд Києва також зняв арешт з грошових коштів та майна компаній "Муйне", "Анкора-торг", "Амадіна", "Айнам", "Амінамі", "Хіган", "Алконост" та футбольного клубу "Металіст".

Відзначимо, що саме публічне акціонерне товариство "Футбольний клуб "Металіст" звернулося до суду з проханням зняти арешт.

Нагадаємо, раніше суд наклав арешт на рахунки "Металіста".