УКР РУС

Гошкодеря: В Казахстані пропонують більш вигідні контракти, ніж в Україні

29 листопада 2017 Читать на русском

Екс-півзахисник Олімпіка Віталій Гошкодеря, який зараз виступає за Окжетпес, розповів про свої враження від виступів у Казахстані.

"Не можна сказати, що рішення покинути Олімпік далося мені важко. Були ще варіанти, причому досить багато, проте особливої конкретики не було. Тому у підсумку вибрав Окжетпес.

Ні для кого не секрет, що зараз в фінансовому плані в Казахстані пропонують більш вигідні контракти, ніж в Україні, за винятком декількох команд. Плюс до цього, Окжетпес був найбільш наполегливим.

Євген Коноплянка: Я знову живу, а півроку тому не відчував себе в Шальке футболістом

Прийняли мене дуже добре. Дискомфорту взагалі не відчував, адже атмосфера в колективі хороша. До українців в Казахстані ставляться дуже добре, тому проблем не було. Тому про перехід не шкодую. За цей період познайомився з новими людьми, тепер більше буду розуміти специфіку казахстанського футболу.

Гвардіола: Зінченко залишиться в Манчестер Сіті на весь сезон

Сезон провів без травм. У кожне трансферне вікно у футболіста може з'явитися можливість змінити клуб, так що все може бути. Зараз варіанти також є, але все на рівні розмов. Час покаже, як все складеться", – розповів Гошкодеря Footboom.