УКР РУС

Гошкодеря: "Динамо" не давало виходити в контратаки

7 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Гравець "Олімпіка" Віталій Гошкодеря вважає, що "Динамо" зуміло нейтралізувати контргру його команди.

Півзахисник донецького "Олімпіка" Віталій Гошкодеря розказав "Футбол 24" про причини поразки своєї команди в матчі 20-го туру чемпіонату України проти київського "Динамо" (0:1):

"Повноцінного розбору гри ще не було. Відео ще не дивилися, але звісно ми вже обговорювали цю гру. В другому таймі наша команда трохи підсіла і "Динамо" почало грати активніше, додало і затиснуло нас до своїх воріт. В другому таймі суперник почав віддавати більше загострюючих передач уперед. Саме через це у киян почали з’являтися напівмоменти.

План був грати компактно в обороні, не давати простору гравцям "Динамо", перекривати зони, перекривати фланги, вибігати в контратаки. На жаль, у цій грі не виходило вибігати в контратаки і доводити їх до логічного завершення. Але ж слід і "Динамо" відзначати. Атакуючи, футболісти "Динамо" вміло перекривали зони для наших контратак. В матчі зі "Сталлю" в нас виходило вибігати в небезпечні контратаки, але ж не будемо забувати, що клас суперників різний. Вважаю, що нам не вистачило технічної майстерності, щоб добре організувати свої контрнаступи. Є над чим працювати.

Після поразки настрій в команді не найкращий, але ми все проаналізували і тільки з позитивом будемо налаштовуватись на гру проти "Ворскли". Ніби і непогано зіграли з "Динамо", але ж за хорошу гру очки не дають. Для нас важливо здобувати очки проти будь-якого суперника".

Парцванія: "Динамо" просто пощастило, дався взнаки елементарний брак концентрації