УКР РУС

Госенс назвав головного творця своєї яскравої гри на Євро-2020 проти Португалії

20 червня 2021 Читать на русском

Захисник збірної Німеччини Робін Госенс зізнався, хто посприяв його шикарному перформансу в матчі 2-го туру групового етапу Євро-2020 проти Португалії.

"Мій виступ у грі з Португалією? Ви маєте дякувати містеру Гасперіні. Він мав на це великий вплив, і ці якості, які, здається, були трохи приспані в мені, пробудились в мені завдяки ігровій системі Аталанти. Я перебуваю там уже чотири роки і засвоїв систему. Я той, хто любить брати участь у атакувальній грі, і також маю динамічність і час, щоб забити гол.

Португалія – Німеччина – 2:4 – відео голів і огляд матчу

Мій відхід з Аталанти після Євро-2020? Не знаю. Спортивний директор Аталанти вже привітав мене. Я думаю, що вони просто раді мені зараз і пишаються тим, що я зіграв гарну гру на чемпіонаті Європи. Звичайно, так трапляється, що ти потрапляєш на радари інших команд завдяки такому виступу, але ми подивимося на це після Євро. Зараз основна увага зосереджена на турнірі, Німеччина хоче пройти якомога далі", – наводить слова Госенса Goal.

До слова, Госенс за зіграні 62 хвилини проти Португалії став головним героєм зустрічі, спочатку посприявши двом забитим м'ячам (гол Хаверца та автогол Діаша), а потім і забив сам, допомігши Німеччині перестріляти Португалію (4:2).

Португалія – Німеччина: фантастичний Госенс, черговий крок Роналду до рекорду, Бундестім рветься у плей-офф Євро-2020