УКР РУС

Горяїнов: Через 5 років бачу себе на тренерському містку Металіста 1925 в УПЛ

5 лютого 2018 Читать на русском

Колишній воротар Металіста та збірної України Олександр Горяїнов розповів про завершення кар'єри та плани на майбутнє.

"В який момент зрозумів, що хватить грати? Ще коли старий Металіст розпадався і ніяких завдань не було, я зрозумів, що пора закінчувати. У заявку мене включили просто для підстраховки, а грати, в принципі, я вже не планував.

Прощальна гра? Таких думок не було, але, наскільки я знаю, такий матч планується. Я не пам'ятаю, щоб у Харкові когось проводжали. Тому я не те, щоб був проти, просто не вважаю, що кращий за інших і більше за інших гідний прощального матчу.

Як приєднався до Металіста 1925? Коли стало зрозуміло, що Металіст припиняє своє існування, почали замислюватися про створення футбольного клубу. Сергій Стороженко і Володимир Лінке з соратниками вирішили створити нову одиницю в харківському футболі. Я на той момент якраз проходив ліцензування, мені запропонували приєднатися.

Чи є плани працювати головним тренером? Як то кажуть: "Поганий той солдат, який не мріє стати генералом". Так, є такі плани. Але це не так просто. Потрібно дуже багато вчитися, читати, дізнаватися, цікавитися. Потрібно заново дізнаватися футбол, всі деталі гри.

Ким бачу себе через 5 років? На тренерському містку Металіста 1925 в Прем'єр-лізі", – цитує Горяїнова Tribuna.

Нагадаємо, недавно Металіст 1925 підписав контракти з двома бразильцями.