УКР РУС

Горопевшек: В Україні багато клубів не знають, що буде далі

4 червня 2017 Читать на русском

Словенський захисник Міха Горопевшек, який залишив Волинь, розповів про свої враження від виступів в Україні.

"У мене закінчився контракт з Волинню, я тепер вільний агент і зайнятий пошуком нової команди. Де саме продовжу кар'єру ще сказати не можу, але переговори з кількома клубами вже йдуть. Хочу спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. Зараз в Україні багато клубів не знають, що може статися в найближчому майбутньому. Через це досить складно будувати довгострокові плани. Це також стало однією з причин, чому я прийняв таке рішення.

Я провів в Україні два роки, які запам'ятаються мені на довгий час. Мені тут подобалося, проте захотілось щось змінити в своєму житті. Вирішив, що спробую себе в іншому чемпіонаті.

Волинь дала мені шанс зіграти на найвищому рівні в Україні. Я отримав дуже важливий досвід, який в майбутньому однозначно допоможе. На жаль, за ці два роки в луцькій команді було багато проблем. Однак незважаючи на це, тренерський штаб і всі в клубі допомагали мені. За це їм велике спасибі.

Кварцяний? У нього унікальний спосіб спілкування з гравцями. Не можу нічого негативного сказати про нього. Я дуже вдячний йому за те, що він зробив для мене. За шанс зіграти на високому рівні, за довіру і підтримку. Зараз вже всі мінуси в минулому, я завжди дивлюся назад тільки з позитивними думками і згадую тільки позитивні моменти. Завжди згадую, як він залишив двох гравців у Києві та заборонив їм сідати в клубний автобус з командою. Ця історія завжди викликає у мене посмішку на обличчі.

Найсильніший опонент в Україні – Марлос. З українських гравців можна виділити Ярмоленка. Він хороший футболіст, і також легко міг би випробувати свої сили на більш сильному рівні", розповів Горопевшек.