УКР РУС

Гонсалес: Впевнений, "Динамо" зможе подолати такий спад

26 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Дерліс Гонсалес поділився очікуваннями напередодні кубкового матчу проти "Зорі".

"Звичайно, "Динамо" зараз переживає не найкращий момент, але, впевнений, ми можемо подолати цей спад, а головний засіб для цього – щоденна наполеглива робота на тренуваннях. Незабаром все обов'язково налагодиться.

Чим запам'яталася попередня зустріч? Перш за все, тим, що ми її програли на останній хвилині. Звісно, ми детально розбирали ту зустріч і зробили висновки. Головне – не втрачати концентрацію до самого кінця і постійно бути зосередженими, поки не прозвучить фінальний свисток. Бойовий дух буде на дуже високому рівні. На полі вболівальники побачать справжню битву. Звісно, можуть трапитися несподіванки, в таких матчах можливо все, що завгодно.

Якщо чесно, стежу за "Зорею" не дуже пильно, але гру проти англійського "Манчестер Юнайтед" бачив. В цілому, "Зоря", як я вже сказав, дуже організована і дисциплінована команда. У них дуже згуртований колектив, грають практично одним складом, який рідко варіюється. Дуже добре запам'ятав футболіста, який грає на моєму фланзі. Олександр Караваєв – це сильний гравець", – сказав Гонсалес.

Гонсалес отримав виклик у збірну Парагваю на матчі проти Перу та Болівії

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях