УКР РУС

Гомес: Ліга чемпіонів - не дуель між Мессі і мною

2 квітня 2012 Читать на русском

Незважаючи на перевагу у 2 м'ячі після гостьового поєдинку з "Марселем", нападник "Баварії" Маріо Гомес напередодні матчу-відповіді не розслабляється і готується до нових випробувань.

Минулого тижня Гомес відзначився у Франції й допоміг своїй команді зробити ще один важливий крок на шляху до фіналу на "Арені Мюнхен", а на вихідних баварці до трьох очок скоротили відставання від дортмундської "Боруссії" в чемпіонський гонці в бундеслізі. Проте, наразі всі думки форварда сконцентровані навколо повторної гри з "Олімпіком".

"Ми знаємо, що на нас чекає дуже важкий матч, - сказав Гомес. - У футболі вже траплялося багато божевільних речей. Тому ми не намагатимемося грати на 0:0, а спробуємо знову перемогти, незважаючи на силу суперника".

На рахунку 26-річного Маріо Гомеса уже 11 голів в цьому розіграші Ліги чемпіонів, однак на один влучний постріл більше має Ліонель Мессі. Гомес відчуває, що зможе скласти гідну конкуренцію зірці "Барселони", хоча для нього це й не найголовніше.

"Звичайно, я хочу забити в Лізі чемпіонів якомога більше голів, - зізнався нападник збірної Німеччини. - Але я не хочу порівнювати себе з Мессі. Ми з ним повністю відрізняємося. Його завдання - забивати за "Барсу", моє за - "Баварію", - пояснив Гомес. - Я не слідкую за ним. І це не дуель між Мессі та Гомесом. Ми обидва хочемо принести найбільшу користь нашим командам - ось що в нас дійсно спільне".