УКР РУС

Головний тренер і капітан "Олімпіка" запрошені до відділу розслідувань ФФУ для надання свідчень

30 вересня 2015 Читать на русском

Роман Санжар і Дмитро Гришко отримали запрошення у Федерацію футболу України, де хочуть отримати пояснення стосовно матчу "Олімпік" - "Шахтар" та інших підозрілих ігор клубу Владислава Гельзіна.

Як стало відомо "Футбол 24", донецький "Олімпік" одержав офіційний лист із Комітету з етики та чесної гри ФФУ, в якому капітан команди Дмитро Гришко та головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар запрошені у відділ розслідувань ФФУ.

Представники донецького клубу запрошені для надання свідчень щодо матчу 9-го туру української Прем'єр-ліги "Олімпік" - "Шахтар" (2:3), а також стосовно попередніх матчів клубу, що потрапили під підозру: зокрема поєдинок "Олімпік" - "Металіст "минулого сезону, справа по якому повернулася на дорозслідування в Комітет з етики, а також матчі молодіжних команд "Олімпіка".

Санжар та Гришко запрошені на неігровий день, і якщо вони приймуть дане запрошення, то можуть прибути в Федерацію футболу України після матчів 10-го туру Прем'єр-ліги, вже в понеділок, 5 жовтня.

Раніше в ексклюзивному інтерв'ю "Футбол 24" капітан донецького клубу Дмитро Гришко відкинув звинувачення у договірному характері матчу "Олімпік" - "Шахтар".

Читайте також:

Циганик про матч "Олімпік" - "Шахтар": Таке враження, що тобі в обличчя плюнули

Циганик: Практично всі розуміли, що "Шахтар" переможе "Олімпік"

Президент "Олімпіка": Клоуну Циганику не можна працювати в програмі "Профутбол"

"Олімпік" став клубом, який псує репутацію українського футболу ". " Профутбол" відповів Гельзіну

Капітан "Олімпіка": Якісь здогадки не вб'ють мою репутацію. Я абсолютно спокійний