УКР РУС

Головні новини футболу 9 жовтня: збірна України прибула до Італії, Швед – найкращий в УПЛ у вересні

10 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 9 жовтня.

Збірна України

У вівторок збірна України прибула до Італії – її зустріли хлібом-сіллю. У Генуї, де пройде товариський матч із італійцями, Шевченко, Шовковський та Пятов вшанували пам’ять загиблих у трагедії на мосту Моранді.

На запитання журналістів перед спарингом відповів керманич "синьо-жовтих" – передматчева прес-конференція Шевченка. Також поспілкувався з пресою і головний тренер збірної Італії – передматчева прес-конференція Манчіні.

Вінгер Андрій Ярмоленко пропустить товариський матч з Італією через травму. У складі суперника Лазанья замінить травмованого Дзадзу на позиції форварда.

УПЛ

Атакувальний хавбек Карпат Мар'ян Швед став найкращим гравцем УПЛ у вересні, а відомий бізнесмен Герега прокоментував можливе придбання львівського клубу.

Донецький Шахтар надіслав звернення в КДК ФФУ щодо фолу Харатіна проти Тайсона. Комітет прийняв звернення – стали відомі терміни розгляду.

Також КДК ФФУ оштрафував Динамо та відсторонив Суркіса на 3 матчі після дербі з Арсеналом-Київ, а керманич "динамівців" Олександр Хацкевич розповів про травми Русина, Буяльського та Вербіча.

Інші топ-події

Англійський Манчестер Юнайтед хоче запросити Маротту і зняти частину обов'язків з Моурінью, який може бути покараний Футбольною асоціацією за свої висловлювання після матчу з Ньюкаслом.

Тьєррі Анрі може очолити Монако, в якому розпочинав кар'єру на початку 90-х, оскільки боси монегасків можуть звільнити Жардіма через незадовільні результати.

Італійська Дженоа несподівано звільнила Баллардіні та повернула Юріча.