УКР РУС

Головні новини футболу 9 червня: Реал назвав ціну на Роналду, перемога Іспанії та нічия Франції

10 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 9 червня.

Реал повісив "цінник" на Роналду

Мадридський Реал начебто готовий продати Кріштіану Роналду в найближче трансферне вікно. Однак президент королівського клубу Флорентіно Перес хоче зірвати "куш" на трансфері 33-річного португальця, оцінивши його у 200 млн євро.

Якщо Роналду вирішить залишитись у Європі, то реально зможе перейти лише у два клуби, інформують іспанські ЗМІ.

До слова, перед стартом ЧС-2018 зірковому португальцеві, схоже, вдалось владнати свої проблеми з іспанською податковою. Очікується, що Кріштіану виплатить штраф у 20 млн євро.

Срна рветься в АПЛ, Рибка шукає новий клуб

Екс-захисник донецького Шахтаря Даріо Срна має намір продовжити свою кар'єру в Англії. Хорват збирається відмовити Кальярі та Інтеру і буде чекати пропозицій від англійських клубів.

А тим часом екс-голкіпер Динамо та Шахтаря Олександр Рибка вирішив розірвати контракт з Карабюкспором. Досвідчений воротар заявив, що клуб перестав виконувати контракті зобов'язання.

Іспанія та Франція провели останню репетицію перед ЧС-2018

Одні з фаворитів ЧС-2018 завершили підготовку до Мундіалю через товариські матчі. Іспанія, показавши непереконливу гру, на останніх хвилинах переграла Туніс. Натомість, Франція на останніх хвилинах врятувала нічию в матчі з США.

Австралія перемогла Угорщину завдяки автоголу Кадара, а Данія впевнено розібралась з Мексикою. Окрасою дня став гол Браніслава Івановіча у ворота Болівії після комбінації із 5 передач у повітрі.