УКР РУС

Головні новини футболу 8 червня: Динамо та Шахтар підписали новачків, новий контракт Кейна

9 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 8 червня. Трансфери Динамо та Шахтаря, новий контракт Кейна та інші топ-події.

ЧС-2018

Півзахисник збірної Аргентини Мануель Лансіні не зіграє на Мундіалі через травму. Натомість новачок МЮ Фред встигне відновитись до початку турніру.

Команди продовжують грати товариські матчі, готуючись до турніру. Німеччина перемогла Саудівську Аравію, Хорватія здолала Сенегал, а Швейцарія виявилась сильнішою за Японію. Польща та Чилі зіграли внічию.

"Футбол 24" продовжує представлення учасників ЧС – на черзі група E.

Трансфери

Динамо підписало бразильського півзахисника Палмейраса Че Че. Контракт розрахований на 5 років. За неофіційною інформацією, трансфер обійшовся киянам у майже 5 млн євро. Бразилець вже випробував поле стадіону Динамо та заявив, що дуже щасливий продовжити кар'єру в українському клубі.

Шахтар підписав повноцінний контракт з форвардом Манчестер Сіті Кайоде. Угода розрахована на 5 років. Нігерієць вже виступав за Шахтар на правах оренди у другій половині сезону 2017/18, а тепер гратиме за "гірників" на постійній основі. В той же час Сергій Палкін повідомив, що Бернард завершив свої виступи за Шахтар.

Лідер Тоттенхема Харрі Кейн підписав новий контракт з клубом одразу до 2024 року. А екс-хавбек Сталі Орест Кузик став гравцем грецької Янніни.

Верес запропонував обрати нового тренера вболівальникам та вже запустив опитування на офіційному сайті клубу.

Інші топ-події дня

Дніпро офіційно понижений у класі – ФФУ отримала відповідного листа від ФІФА. Таким чином в наступному сезоні клуб виступатиме в аматорському чемпіонаті України (якщо продовжить своє існування).

Тим часом жіноча збірна України у Львові розгромно програла Данії у відборі до ЧС-2019 – відео голів та огляд матчу.