УКР РУС

Головні новини футболу 8 березня: Динамо зіграло внічию з Лаціо, Арсенал переміг Мілан, Борусія Д програла Зальцбургу

9 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 8 березня.

Ліга Європи: Динамо та Лаціо розписали нічию в Римі

Динамо та Лаціо не виявили сильнішого у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Перший тайм минув без голів, а на початку другої половини гри кияни відкрили рахунок – Циганков забив ударом п'ятою. Проте практично одразу Лаціо зусиллями Іммобіле відновив рівновагу.

Згодом господарі вийшли вперед, відзначився Феліпе Андерсон. І все ж Динамо зуміло вирвати нічию завдяки голу Жуніора Мораєса, який вийшов на заміну.

Відзначимо, що матч-відповідь пропустить Денис Гармаш, який отримав червону картку вже після фінального свистка.

Ліга Європи: огляд топ-матчів дня

В інших матчах Ліги Європи кризовий Арсенал на виїзді переміг Мілан. Ця поразка стала першою для підопічних Гаттузо у 2018 році. Синхронно програли всі три російські команди – Зеніт, Локомотив та ЦСКА.

Борусія Д несподівано вдома програла Зальцбургу, а Марсель переміг Атлетік Більбао. Матчі-відповіді пройдуть 15 березня.

Реакція на дебют Олександра Зінченка за Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Олександр Зінченко 7 березня провів дебютний матч у Лізі чемпіонів. Суперником Манчестер Сіті став Базель, який несподівано зумів обіграти команду Гвардіоли.

Зінченко отримав низьку оцінку від англійських ЗМІ, які відзначили, що українець чимало помилявся та виглядав не надто впевнено. Аналітичний портал WhoScored назвав Зінченка найгіршим гравцем матчу у складі обох команд.

Сам Зінченко визнав, що гра була не надто вдалою, проте зазначив, що завдання команда виконала – пробилась до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.