УКР РУС

Головні новини футболу 7 травня: Ліверпуль епічно знищив Барселону та вийшов у фінал ЛЧ, Ярмоленко повертається у збірну

8 травня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 7 травня.

Ліга чемпіонів

Англійський Ліверпуль у фантастичному матчі переміг Барселону та вийшов до фіналу турніру – відео голів та огляд поєдинку.

Ліверпуль став третьою командою в історії Ліги чемпіонів, яка відіграла відставання у 3 голи після першого півфіналу. Емоційне відео реакції мерсисайдців на фінальний свисток арбітра підірвало мережу.

Дівок Оріджі став 50-м гравцем мерсисайдців, які забивали в ЛЧ. Натомість Джорджініо Вейналдум встановив унікальне досягнення у рамках головного євротурніру.

Збірна України

Андрій Шевченко викликав у збірну України 11 легіонерів на червневі матчі – тренер розраховує на Ярмоленка, який тільки-но відновився після травми. Лунін, Миколенко, Супряга та інші – Петраков оголосив заявку збірної України U-20 на збір перед чемпіонатом світу.

Нові деталі скандалу між Іваном Петряком і Ференцварошем: Віді тиснув на хавбека перед підписанням контракту. Натомість агент гравця запевняє, що Петряк і його вагітна дружина отримали погрози від гендиректора Ференцвароша.

Інші топ-події

Три зірки і сенсаційний наставник новачка – АПЛ назвала номінантів на нагороду найкращому тренерові сезону. Крім того, Азар і по три гравці Манчестер Сіті та Ліверпуля претендують на звання найкращого за підсумками сезону в Прем'єр-лізі.

Мадридський Реал відмовився платити космічну суму ПСЖ за Мбаппе. Зате Хулен Лопетегі може замінити Ковача в Баварії – мюнхенці вже провели переговори з екс-тренером мадридців.

Дієго Годін офіційно оголосив, що покидає Атлетіко. Тим часом Антоніо Конте відмовився очолити Рому найближчого літа.