УКР РУС

Головні новини футболу 7 червня: Спартак представив Ріанчо, трансферні цілі Динамо і Шахтаря

8 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 7 червня.

Екс-тренер збірної України перебрався у Москву

Ріанчо підписав контракт зі Спартаком. Асистент Андрія Шевченка в збірній України після відходу з національної команди офіційно увійшов в тренерський штаб московського Спартака. Разом з Раулем Ріанчо контракт підписав Вісенте Гомес, який працював у Динамо та Аль-Ахлі з Ребровим.

Спартак приховав емблему Динамо при представленні Ріанчо. На офіційному сайті московського клубу опубліковане фото представлення тренерів, на якому Рауль зображений ще у статусі помічника головного тренера Динамо, проте емблему київського клубу приховали.

Динамо і Шахтар

Че Че прибув до Києва на медогляд у Динамо. Бразильський півзахисник дав перший коментар після прильоту. А ось інший динамівський бразилець Жуніор Мораєс може перейти в Гуанчжоу Евергранд, а не Шахтар.

Нападник Палмейраса зацікавив Шахтар. Керівництво донецького клубу активно шукає нового нападника на заміну Факундо Феррейрі, який підписав контракт з португальською Бенфікою. Тим часом Шахтар присоромив британський ресурс, який відзначив донецький клуб російським прапором, говорячи про трансферні успіхи клубу Ахметова.

Трансфери

Хто стане головним тренером Реала – президент Мурсії несподівано розкрив карти. Водночас його впевненість не поділяє Marca. Видання вважає Конте головним претендентом. Ця тренерська сага триває на фоні інформації про те, що Реал визначився, скільки платити Роналду і Неймару – "Футбол 24" проаналізував, чому трансферні бомби все ближчі.

Ліверпуль за крок від підписання Фекіра за 53 мільйони фунтів. Команда Клоппа готується до відходу лідерів чи просто знайшла заміну Коутінью? Борусія Ярмоленка підписала 20-мільйонного данця.

Юрі Фрейтас перейшов у Аль-Наср. УПЛ втратила ще й 4-го найкращого бомбардира сезону.