УКР РУС

Головні новини футболу 7 березня: Ювентус та Манчестер Сіті пробились в 1/4 Ліги чемпіонів, Бернард може покинути Шахтар

8 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24 представляє дайджест головних новин за 7 березня.

Ліга чемпіонів: Неймовірний камбек Ювентуса

Туринський Ювентус після домашньої нічиєї (2:2) зумів обіграти на "Вемблі" Тоттенхем та пробився в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Неймовірний камбек "Старої Синьйори" організували Гонсало Ігуаїн та Пауло Дибала упродовж трьох хвилин матчу.

Цікаво, що до матчу на "Вемблі" Тоттенхем та Ювентус мали найдовші безпрограшні серії з топ-5 ліг у сезоні.

Манчестер Сіті також пробився у чвертьфінал Ліги чемпіонів, хоча і доволі несподівано поступився вдома Базелю. Олександр Зінченко дебютував за "містян" в ЛЧ, але позитивом не вразив.

Бернард може покинути Шахтар

Донецький Шахтар ризикує втратити одного зі своїх лідерів. За інформацією бразильських ЗМІ, 25-річний хавбек Бернард відмовився від усіх пропозицій Шахтаря щодо продовження контракту.

Незабаром після цього офіційний сайт Джанлуки Ді Марціо повідомив, що агент Бернарда запропонував послуги бразильця Інтеру.

У сезоні 2017/2018 Бернард зіграв у 27 поєдинках за Шахтар в усіх турнірах, забив 10 голів та зробив 3 асисти.

ПСЖ не відпустить Неймара влітку

Французький гранд після вильоту від Реала в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів хоче провести серйозну перебудову влітку. Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі, зокрема, повідомив Неймару, що за жодних обставин не відпустить його влітку в інший клуб. У Парижі мають намір будувати для бразильця "нову Барселону".

Натомість, головний тренер ПСЖ Унаї Емері покине команду влітку через провал у ЛЧ.