УКР РУС

Головні новини футболу 6 червня: Йовічевіча сватають в Шахтар, Вернидуба – в Кривбас, нові варіанти для Зінченка

7 червня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 6 червня.

Україна

Національна збірна напередодні програла Уельсу та пролетіла повз чемпіонат світу. Ярмоленко отримав найгіршу оцінку за матч, а Матвієнко – найкращу. Україну засудили, як нікого на ЧС за 13 років: Польща знищує Лаоса, а культовий суддя АПЛ виніс вбивчий вердикт.

Олександр Петраков попросив знизити зарплату і отримує в 7-8 разів менше за Шевченка. Сергій Ребров, за неофіційною інформацією, продовжив контракт з Аль-Айном. Юрій Вернидуб може очолити Кривбас, а Йовічевіч може замінити в Шахтарі Де Дзербі.

Трансфери наших

Арсенал посилив інтерес до Зінченка, а також з'явився ще один претендент. Олександр може стати частиною сенсаційного обміну – Гвардіола готовий жертвувати українцем заради лідера Інтера. Андрій Лунін став ціллю ще одного клубу Прімери. Артем Довбик опинився на радарах новачка АПЛ.

Матчі

Хорватія розписала нічию з Францією – у фіналістів ЧС-2018 жодної перемоги за два тури Ліги націй. Австрія драматично програла Данії: величезна затримка, кумедна помилка та ефектний вирішальний гол. Мессі обійшов Пеле за кількістю голів і встановив низку досягнень. Роналду покращив світовий рекорд результативності за збірну. Учасник ЧС-2022 влаштував бойкот і відмовився від матчів.