УКР РУС

Головні новини футболу 6 червня: трансляція ЧС-2018 під загрозою, Ріанчо покинув збірну України

7 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 6 червня.

ЧС-2018

Комітет Верховної Ради України ухвалив заборону на трансляцію мундіалю в Україні. Подання буде скероване у Верховну Раду, де депутати голосуватимуть за відповідне рішення. Як відомо, права на трансляцію Чемпіонату світу викупив "Інтер". Раніше телеканал опублікував розклад трансляцій матчів мундіалю. Також стало відомо, хто коментуватиме матчі Чемпіонату світу-2018.

Також стало відомо, що уродженець України Рукавиця не потрапив у заявку Австралії на ЧС-2018 через політичні причини.

Футбол 24 продовжив серію матеріалів, присвячених представленню команд-учасниць ЧС-2018. Читайте публікацію про команди, які гратимуть в групі С.

Трансфери

Львівські Карпати готові викупити у Севільї 20-річного колумбійського хавбека Хорхе Карраскаля. "Леви" викладуть за футболіста 2 млн євро. В подальшому львівський клуб має намір продати гравця дорожче, оскільки в послугах Хорхе зацікавлені клуби з Німеччини та Франції. Раніше у ЗМІ лунала інформація, що купити Карраскаля готовий Краснодар.

Бенфіка офіційно представила Факундо Феррейру у якості свого гравця. Контракт найкращого бомбардира минулого сезону УПЛ з Шахтарем завершився цього літа, тому аргентинець перейшов у португальський клуб в якості вільного агента.

Інші помітні події: Атлетіко запропонував Монако 60 млн євро за Лемара, проте "монегаски" вимагають 80 млн; Джонні Еванс продовжить кар'єру у Лестері, який придбає його у Вест Бромвіча за 3,5 млн фунтів.

Крім того, мюнхенська Баварія назвала ціну Роберта Лєвандовскі. Чемпіони Німеччини не збираються продавати форварда менше ніж за 200 млн євро.

Збірна України та УПЛ

Помічник Андрія Шевченка Рауль Ріанчо покинув збірну України. Його відхід підтвердив сам наставник національної команди. Згідно інформації ЗМІ, іспанський фахівець підписав контракт із Спартаком, в якому також виконуватиме роль помічника головного тренера.

Головний тренер збірної Андрій Шевченко повідомив, що головним завданням у матчах проти Марокко та Албанї був результат, адже восени команда гратиме офіційні поєдинки у Лізі націй.

У ЗМІ пролунала інформація, що Арену Львів можуть перейменувати на Лімо-Арену. До речі, полтавська Ворскла уклала попередню угоду з керівництвом Арени Львів щодо проведення домашніх матчів Ліги Європи на львівському стадіоні.