УКР РУС

Головні новини футболу 5 березня: Шевченко викликав 6 легіонерів у збірну, Україна та Італія домовилась про матч

6 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 5 березня. Великі новини у збірній України, Олександр Зінченко як герой англійських ЗМІ та суперкамбек Манчестер Юнайтед в Лондоні.

Збірна України: список легіонерів і матч проти Італії

Андрій Шевченко викликав до збірної України 6 легіонерів. Євген Селезньов поза списком, незважаючи на свою голеаду в Туреччині. Кого з легіонерів Шевченко забув викликати у збірну України? Опитування триває на "Футбол 24".

Україна та Італія домовились про товариський матч. Спаринг офіційно запланований на 10 жовтня.

АПЛ: Зінченко викликав полеміку, подвиг МЮ

Гравець збірної України Олександр Зінченко у матчі проти Челсі отримав низьку оцінку від англійських ЗМІ, а також видав пристойні ТТД. Центральний матч туру в АПЛ викликав чималі дискусії. Так, Зінченко у матчі з Челсі став учасником і героєм епізодів, які шокували англійську пресу і фанатів. Лондонський клуб вразив пасивністю, а українець – грубощами, через які навіть з'явились заклики дискваліфікувати Олександра.

Манчестер Юнайтед здобув перемогу в Лондоні, програючи Крістал Пелас 0:2. Команда Моурінью драматично повернула собі 2-е місце в чемпіонаті Англії, посунувши Ліверпуль. Усе вирішив гол МЮ на 90+1 хвилині.

Динамо

Президент київського клубу Ігор Суркіс заявив, що Маріуполь вийшов у топ-6 УПЛ завдяки трьом очкам, завойованим не на футбольному полі.

Віктор Циганков став найкращим гравцем 22 туру УПЛ.

Лаціо – Динамо: Індзагі може надати відпочинок кільком основним футболістам. Алленаторе Сімоне готує приємний сюрприз киянам? Лаціалі зараз більше зосереджені на боротьбі за топ-4 в Серії А та потраплянні в Лігу чемпіонів.

Аль-Ахлі Реброва втратив перемогу у виїзному матчі Ліги чемпіонів Азії – Веслі Снейдер допоміг Аль-Гарафі, видавши класний пас. Команда екс-наставника Динамо була близька до 3-ї поспіль перемоги, але і так очолює свою групу.