УКР РУС

Головні новини футболу 4 жовтня: Динамо знову втратило перемогу в Лізі Європи, Ворскла драматично програла Спортінгу

5 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 4 жовтня.

Динамо знову втратило перемогу в матчі Ліги Європи

Динамо зіграло внічию з Яблонцем в поєдинку Ліги Європи. Кияни швидко відкрили рахунок завдяки голу Віктора Циганкова. Ще за кілька хвилин Денис Гармаш подвоїв рахунок.

Проте Динамо не зуміло втримати такий гандикап, пропустивши двічі – відео голів та огляд матчу. Після двох турів підопічні Хацкевича посідають 3 місце у групі, адже в паралельному матчі Астана доволі несподівано здолала Ренн.

Олександр Хацкевич прокоментував нічийний результат матчу в Чехії. Нагадаємо, в 1 турі Динамо схожим чином втратило перемогу над Астаною.

Ворскла драматично поступилась Спортінгу

Не змогла здобути позитивний результат і Ворскла, яка вдома програла Спортінгу. Команда Сачка швидко відкрила рахунок зусиллями Кулача. Здавалось, полтавці доведуть матч до перемоги, проте вже на останніх хвилинах поєдинку не те що не втримали 3 очки, а й взагалі поступились – відео голів та огляд матчу.

Наставник полтавців Василь Сачко прокоментував драматичну поразку своїх підопічних, які після двох невдач у двох стартових турах разом з Карабахом замикають турнірну таблицю.

Інші топ-події дня

Невдалий день вийшов і для інших українців у Лізі Європи. Генк Руслана Маліновського програв Сарпспоргу, а Акхісар Селезньова поступився Стандарду. ПАОК без Шахова та Хачеріді розгромив БАТЕ.

УЄФА назвав команду тижня в Лізі чемпіонів та претендентів на звання гравця тижня, а "Футбол 24" теж підсумував 2 тур найпрестижнішого клубного турніру Європи. До слова, Євген Коноплянка отримав хороші оцінки за свою гру проти Локомотива.

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека зацікавив Астон Віллу, яка нещодавно звільнила головного тренера. Втім, португалець навряд чи прийме таку пропозицію.