УКР РУС

Головні новини футболу 4 квітня: Барселона і Ліверпуль громлять Рому та Ман Сіті, Ярмоленко може покинути Борусію

5 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 4 квітня. Ліверпуль і Барселона влаштували шоу на своїх стадіонах у Лізі чемпіонів, Андрій Ярмоленко – в зоні ризику Борусії Д.

Ліверпуль – Манчестер Сіті

Юрген Клопп знову це зробив. Ліверпуль розтрощив Манчестер Сіті і зробив вагому заявку на півфінал Ліги чемпіонів. Команда Зінченка жодного разу не влучила у площину воріт суперника вперше з 2016-го. Ліверпуль втратив Салаха через травму.

Хосеп Гвардіола 5-й раз за 555 матчів у кар'єрі пропустив зі своєю командою 3 голи до перерви. У попередніх подібних випадках, які трапились в ЛЧ, каталонський тренер вилітав.

Перед матчем фанати Ліверпуля закидали пляшками та феєрверками автобус Манчестер Сіті.

Барселона – Рома

Казка кривдників Шахтаря завершилась. Барселона розгромила Рому в матчі з двома автоголами. Найкращий бомбардир каталонців у Лізі чемпіонів сезону 2017/18 Лео Мессі забив 6 голів, на другому місці... голи суперників. За всю історію ЛЧ такого ще не було.

Цікаво, що Луїс Суарес забив у Лізі чемпіонів вперше з березня 2017-го, коли взяв участь у грандіозному камбеку проти ПСЖ.

Барселона – Рома: арбітр двічі не призначив пенальті у ворота господарів. Вердикт екс-рефері ФІФА: суддя як мінімум раз помилився.

Фанати Барселони провели політичну акцію протесту під час матчу з Ромою. Жовті кульки полетіли на поле і на деякий час перервали зустріч.

Андрій Ярмоленко

Борусія Д влаштовує чистку – Ярмоленко і ще 8 гравців у "секретному списку" тих, хто має всі шанси влітку попрощатись з командою. Матіас Заммер затіяв масштабну перебудову.

А тим часом поліція розслідує справу щодо шахрайства, пов'язану з платежем солідарності за трансфер Ярмоленка в Борусію Д. Слідчі підозрюють імовірне шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, що карається позбавленням волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Ярмоленко не зіграє проти Штутгарта, хоча повернувся до тренувань з командою.