УКР РУС

Головні новини футболу 4 березня: Помер капітан Фіорентини, Селезньов забив Фенербахче, перемоги Динамо та Шахтаря

5 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 4 березня.

Капітан Фіорентини Асторі помер у 31 рік

Футбольний світ шокувала звістка про смерть капітана Фіорентини та колишнього гравця збірної Італії Давіде Асторі. Один з лідерів "фіалок" помер уві сні в готелі перед матчем проти Удінезе. Після цієї жахливої події Федерація футболу Італії вирішила перенести усі матчі 27-го туру Серії А, які повинні були відбутись в суботу.

Прокурор Удіне Антоніо Де Ніколо повідомив, що Асторі помер від зупинки серця з природних причин. Величезна кількість футболістів по всьому світу прощалась з Асторі емоційними постами в соцмережах.

УПЛ: перемоги Динамо та Шахтаря і календар матчів першої шістки

Київське Динамо в результативному матчі 22 туру УПЛ вирвало перемогу над Зорею. Тріумф команді Хацкевича приніс гол польського оборонця Томаша Кендзьори у компенсований арбітром час. А ось донецький Шахтар відповів на перемогу Динамо розгромом Карпат у Львові.

У інших матчах дня Верес на виїзді мінімально переграв Сталь, а Маріуполь здолав Олімпік і потрапив у першу шістку чемпіонату.

Також став відомий календар матчів команд на другому етапі УПЛ, які потрапили до першої шістки.

Барселона та Ман Сіті перемогли у знакових матчах, Зелезньов знову забив

Барселона обіграла Атлетіко у центральному матчі другого кола Ла Ліги. Перемогу каталонському гранду приніс невтомний Лео Мессі, який забив свій 600-й гол у кар'єрі прямим ударом зі штрафного. Завдяки цій звитязі Барса збільшила свій відрив від Атлетіко до 8-ми очок, зробивши вагомий крок до чемпіонського титулу.

Ще на крок ближчим до чемпіонства став і Манчестер Сіті, який здолав вдома Челсі. Українець Олександр Зінченко провів на полі майже увесь матч та отримав вищий бал, ніж усі гравці Челсі, крім Аспілікуети.

А ось ще один гравець збірної України Євген Селезньов продовжує феєрити в Туреччині. Цього разу він забив у ворота Фенербахче та допоміг Акхісар Беледієспору здобути виїзну перемогу.