УКР РУС

Головні новини футболу 3 жовтня: Коноплянка допоміг Шальке обіграти Локомотив, Олімпік змінив головного тренера

4 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин футболу за 3 жовтня.

Олімпік змінив тренера

Роман Санжар і його тренерський штаб несподівано покинули Олімпік. Президент клубу повідомив, що фахівець сам вирішив припинити співпрацю, а за словами Санжара причина відходу була інша. У ЗМІ з'явилася інформація, що в Романа Миколайовича виник конфлікт з керівництвом.

Новим наставником Олімпіка став В'ячеслав Шевчук, а в його тренерський штаб увійшов Руслан Ротань. Тренери вже почали роботу з футболістами. Згодом стали відомі деталі контракту екс-гравця Шахтаря з Олімпіком. Шевчук розповів, чого хоче досягти біля керма донецької команди.

Коноплянка в Лізі чемпіонів

Євген Коноплянка допоміг Шальке на виїзді здолати московський Локомотив. Українець вийшов у стартовому складі "кнаппен", а під завісу зустрічі виконав якісну подачу з кутового. На неї відгукнувся Вестон Маккені, забивши єдиний гол у матчі.

Завдяки цьому успіху Шальке зрівнявся з Порту на вершині турнірної таблиці групи D. "Дракони", до речі, на власному полі мінімально переграли Галатасарай.

Інші топ-матчі ЛЧ

Барселона обіграла Тоттенхем у божевільній перестрілці на Уемблі. Неймовірний Мессі оформив дубль, Жорді Альба записав на себе три асисти, а Іван Ракітіч шедевральним ударом забив 600-й гол Барселони в Лізі чемпіонів. Дивіться відеоогляд яскравого матчу. У паралельній зустрічі цього квартету Інтер переміг ПСВ і зрівнявся з каталонцями по очках.

Інший топ-поєдинок ігрового дня розчарував. Ліверпуль вкрай погано виглядав на полі Наполі – на останніх хвилинах італійці справедливо вирвали 3 пункти. Колектив Карло Анчелотті скористався тим, що "червоні" вперше з 2006 року не завдали жодного удару в площину в ЛЧ, і вирвався в лідери групи.

ПСЖ годинами раніше знищив Црвену Звезду, а Неймар оформив хет-трик. У квартеті А все було менш видовищно, але не менш впевнено для фаворитів – Борусія Д розбила Монако, поки Атлетіко розібрався з Брюгге.