УКР РУС

Головні новини футболу 30 вересня: Динамо не без проблем перемогло в дербі, українці збирають компліменти за кордоном

1 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 30 вересня.

УПЛ

Динамо з величезними проблемами обіграло Арсенал-Київ. Дебютний гол Дуелунда приніс "біло-синім" перемогу, але незарахований "чистий" гол Циганкова та безглузді вилучення Бущана і Шабанова тримали напругу до останніх хвилин. Олександр Хацкевич розкритикував після гри суддю, а герой матчу зізнався, що так важко йому ще не було ніколи.

Ворскла спокійно обіграла Десну і зберегла мінімальне відставання від третього місця. Однак матч запам'ятався тим, що фанати полтавців "засвітилися" у футболках з Гітлером.

Натомість Зоря серйозно відстала від топ-4, не зумівши обіграти Львів. Матч завершився нульовою нічиєю. У турнірній таблиці команду Юрія Вернидуба наздогнав Маріуполь – приазовці на виїзді здолали Чорноморець.

Легіонери

Українські футболісти напередодні добре себе зарекомендували в топ-чемпіонатах. Андрій Ярмоленко дотепно прокоментував перемогу Вест Хема над Манчестер Юнайтед. Євген Коноплянка отримав похвалу від свого наставника за гру проти Майнца.

Олександр Зінченко класно дебютував в АПЛ, отримавши пристойні оцінки від англійських ЗМІ. Українець показав, що це може бути його сезон у Манчестер Сіті – авторитетні видання засипають його компліментами.

Денис Олійник приніс своїй команді перемогу в чемпіонаті Фінляндії, а Володимир Костевич доклав руку до успіху свого Леха в польській Екстраклясі. У Бельгії Андерлехт Макаренка не впорався із Сент-Трюйденом Безуса, а Гент Пластуна та Яремчука – з Антверпеном.

Проблеми Моурінью

Провальний старт сезону Манчестер Юнайтед посилив чутки про звільнення Жозе Моурінью. Його може замінити Зінедін Зідан – клуб вже відреагував на інформацію про перемовини з французом.

Португальський тренер розв'язав конфлікт ще з одним гравцем – публічно розкритикував Алексіса Санчеса. Легендарний Алекс Фергюсон головною причиною невдач МЮ бачить не тренера, Гарі Невілл критикує керівництво клубу.

Моурінью не впорався з роботою в Манчестер Юнайтед. Розбираємося, чому "Особливий" вже не особливий.