УКР РУС

Головні новини футболу 30 травня: в Україні покажуть ЧС-2018, команда Шевченка прибула в Евіан

31 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє головні новини футболу за 30 травня.

Телеканал "Інтер" покаже ЧС-2018

Телеканал "Інтер" офіційно підтвердив, що покаже усі матчі чемпіонату світу 2018 року. Мова йде лише про трансляції – без репортажів.

"Інтер" не буде запрошувати російських коментаторів на час чемпіонату світу. Також, як стало відомо ЗМІ, на телеканалі не будуть працювати коментатори "Футбол 1/Футбол 2", які відмовилися від трансляції ЧС-2018 через статус Росії як країни-агресора.

Ще була інформація, що телеканал "НТН" також транслюватиме чемпіонат світу в Росії.

Збірна України

Майже у повному складі національна команда прибула у французький Евіан, де зіграє товариський матч проти Марокко. Роман Яремчук, який покинув збірну напередодні, не зіграє у зустрічі, але до команди Андрія Шевченка прибув Руслан Маліновський.

Головний тренер збірної України дав прес-конференцію перед поєдинком проти Марокко.

Матч Марокко – Україна відбудеться сьогодні, 31 травня, у Женеві. Початок о 21:00.

Головні чутки дня

Динамо, за інформацією польських ЗМІ, зробило запит щодо трансферу форварда Вісли Карлітоса. Конкурентами киян називають один з клубів Саудівської Аравії та грецький АЕК. До слова, у своєму дебютному сезоні в складі Вісли Карлітос став найкращим бомбардиром чемпіонату Польщі.

У той же час Євген Хачеріді близький до підписання контракту з ПАОКом. У Греції захисник зможе заробляти 1,5 млн євро.

Також сенсаційні новини від іспанських джерел: ПСЖ пропонує Роналду 45 млн євро на рік. Букмекери вірять у трансфер Кріштіану та навіть визначили фаворитів у боротьбі за португальця.